All registrations must be approved by an admin. Having problems with registration? E-mail us at indianringnecks@gmail.com

dah...what?...

Moderator: Mods

Post Reply
User avatar
BigChicken
Posts: 88
Joined: Tue Oct 02, 2007 4:46 am
Location: Pittsburgh, Pa, USA
Contact:

dah...what?...

Post by BigChicken » Sun Oct 07, 2007 6:33 am

I have a question about this forums use. I have had questions or comments about a post I have made, and can’t seem to reply back all of the time. It tells me something about an invalid session, try again. Am I doing something wrong or what?
Dan

User avatar
BigChicken
Posts: 88
Joined: Tue Oct 02, 2007 4:46 am
Location: Pittsburgh, Pa, USA
Contact:

test?

Post by BigChicken » Sun Oct 07, 2007 6:36 am

Think I figered it out...dah ...may bee...
*********************************************
No, still not working, any ideas what I might be diong wrong?

User avatar
Donna
Posts: 1011
Joined: Sun Feb 27, 2005 9:01 am
Location: Ohio
Contact:

Post by Donna » Sun Oct 07, 2007 9:50 am

Hi BC I think every time you leave the board you have to log back in. I log in by going to the top where it says check my personal messages log in there and then go to the forum. If you just log in where it says log in sometimes it doesn't log you in on the first try. Hope this is your problem.


Donna
In Loving Memory
of one special husband and one special bird.

I miss you both
Image

julie
Moderator
Posts: 2243
Joined: Tue Nov 22, 2005 2:07 am
Location: nsw australia

Post by julie » Sun Oct 07, 2007 6:09 pm

I have been logging in and then it still says log in.

Melika
Posts: 1920
Joined: Thu Aug 04, 2005 9:11 am
Location: Florida
Contact:

Post by Melika » Mon Oct 08, 2007 1:46 am

Your comp may be blocking the cookies. You have to switch it to allow.

In internet explorer you can click View>Web Page Privacy Policy and click on settings then adjust your privacy level there.

Hope that helps. I'm no computer genius.
Image
Image
I've been called 'birdbrained' before, but somehow I don't think this is what they meant. say:hah-nay

User avatar
Lauren
Site Admin
Posts: 2828
Joined: Wed Nov 22, 2006 2:12 pm
Location: Melbourne, Australia.

Post by Lauren » Tue Oct 09, 2007 6:35 am

Is it logging you out? Some people have had troubles logging in. I find 'log in the view private msgs' works... as Donna said. :oops: If it happens again and this does not work. Try deleting the cookies? I'm using Firefox. Its in Tools menu, clear private data. Sorry I'm no computer genius either. But this sometimes helps me on other sites. If this persists we'll contact Imran (Ringneck).
"Jibby aka Gilbert" Indian Ringneck 13 years "Charlie" Rex Rabbit 1 year

User avatar
BigChicken
Posts: 88
Joined: Tue Oct 02, 2007 4:46 am
Location: Pittsburgh, Pa, USA
Contact:

I ant no stinken’ puter expert

Post by BigChicken » Fri Oct 12, 2007 8:47 am

It hasn’t happened to me lately. I’ve been using the links in the pages, rather than my browser’s back button. Don’t know if that made the difference or not. Maybe it’s the amount of traffic? I ant no stinken’ puter expert neither!

User avatar
BigChicken
Posts: 88
Joined: Tue Oct 02, 2007 4:46 am
Location: Pittsburgh, Pa, USA
Contact:

solution?

Post by BigChicken » Tue Oct 23, 2007 3:37 am

I think I have found the solution to the problem several people have been having logging in, and staying logged on in the IRN forum, as well as a problem some have going to my adoptedparrot forum. In the help forum for forumer users I found a thread about people who have been getting a “404 error, dose not exist” message, or a sign up page for the forumer hosting site, and logging in glitches. A reply was given to someone having these problems with some of their registered users, and they replied:

“There's a good chance that this user needs to clear his cookies, cache and flush out his DNS (in that order).”

My wife handles the cache and flushing duties in our house (as well as the check book!).
Dan

User avatar
Lauren
Site Admin
Posts: 2828
Joined: Wed Nov 22, 2006 2:12 pm
Location: Melbourne, Australia.

Post by Lauren » Tue Oct 23, 2007 3:39 am

Thanx for the tip. Hope this helps people with their logging in problems. :wink:
"Jibby aka Gilbert" Indian Ringneck 13 years "Charlie" Rex Rabbit 1 year

User avatar
BigChicken
Posts: 88
Joined: Tue Oct 02, 2007 4:46 am
Location: Pittsburgh, Pa, USA
Contact:

WOW

Post by BigChicken » Tue Oct 23, 2007 4:06 am

You are welcome, and WOW, you are fast! I just posted, and you responded before my keys were even cold. YOU ARE ON THE BALL! :lol:

User avatar
Lauren
Site Admin
Posts: 2828
Joined: Wed Nov 22, 2006 2:12 pm
Location: Melbourne, Australia.

Post by Lauren » Tue Oct 23, 2007 5:55 pm

Just in the right place at the right time. It happens. Or... I spend way too much time lurking on here. :lol:
"Jibby aka Gilbert" Indian Ringneck 13 years "Charlie" Rex Rabbit 1 year

Post Reply